smidekurs 1

Igår började jag äntligen på en silversmidekurs ...
När jag kom in till verkstaden och såg hur skitig den var och hur många stora maskiner det fanns blev jag smått osäker på om jag verkligen hade valt rätt kurs, haha. Detta är ju en helt ny grej för mig men jag har väldigt länge varit nyfiken på hur det verkligen känns att forma sina smycken från grunden  med alla roliga material som finns.
 
Jag gav det helt enkelt en chans och fick lära mig så otroligt mycket. Dessutom tillverkade jag min första berlock någonsin och den är jag stolt över hehe. Det var verkligen full fart hela tiden fram och tillbaka mellan alla stationer inne i verkstan där jag provade att löda, borra, slipa, hamra, såga, polera liksom det mesta som hör till.
 
Jag brukar tråkigt nog vara en fegis när det handlar om att använda stora maskiner/verktyg. Konstigt nog försvann min lilla rädsla och istället blev jag sugen på att testa ALLA maskiner där inne, Även fast min berlock flög omkring lite på golvet emellanåt så var det ju hur kul som helst.. Detta rekomenderar jag till alla ni som älskar att skapa. Det är unikt att smida eftersom det finns ingen annan där ute som går och bär på likadant. =)
 
Det är svårt att förstå att denna berlock som jag gjort hade från början endast varit två små plåtsbitar...
 
 
 
 
Jesper
2014-02-21 @ 01:39:36

Haha jag ser inte ens lödningen. Är det verkligen första gången mycket BRA gjort

Svar: hehe tack, ja det är första gången, nybörjartur ;)
Moa Granström 23 år
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Moas smyckesida

Välkommen till min smyckesida